Siirry pääsisältöön

Tekstit

Näytetään blogitekstit, joiden ajankohta on lokakuu, 2012.

Kymmenen hyvää asiaa syksyssä

Aamu ja iltalenkit on nyt pidemmän aikaa tarvottu pimeään aikaan. Tänä syksynä ei ole salamoinut yhtä upeasti kuin viime syksynä, mutta sadetta on tullut ihan riittävästi. Mulle on tullut tavaksi käydä läpi hyviä asioita syksyssä, jotta ei "masennus" iske. En ymmärrä miten jatkuvasti voi sataa! Kohta tulee talvi ja pääsee lumilautailee! Syksyllä luonto on todella värikästä. Löytyy paljon piristävää keltaista ja punaista, siis jos ei ole liian pimeää. Jos sataa, nin on ihan kiva jos ei ole kova tuuli. Jos tulee, niin on ihan mukavaa jos ei sada. Jos tulee ja sataa, niin kodin lämpöä arvostaa ihan uudella tavalla. Vaatteiden ulkonäöllä ei ole merkitystä. Onni-pommeista aiheutuvaa kuratahrat ei haittaa, koska ulkona on pimeää ja ne ei näy (jos lenkillä edes tulee ketään vastaan) . Tärkeintä vaatetuksessa on se, että vesi ei pääse iholle ja ei palele. Viikonloppuisin on kiva lähteä liikkeelle valoisaan aikaan, koska arkena lenkkejä luonnonvalossa ei pahemmin tule tehtyä.

G - Google Drive

Ostin uuden puhelimen kesällä (Sony Xperia Go) ja tämän hankinnan myötä meidän talouden ostoslistat vaihtui sähköiseen muotoon Google Drivelle . Hyvät puolet tässä on, että ostoslistaa voi täydentää milloin haluaa ja se ei voi unohtua kotiin (puhelin tietty pitää olla mukana). Avokin mielestä plussaa on myös, että ei tarvitse arvailla mitä huonolla käsialalla kirjoittamassani ostoslistassa lukee ja tarvittaessa soitella perään. Google driveltä löytyy myös paljon muuta - matkasuunnitelmat ja matkan budjetit, listan hyväksi havaituista ruuista (joka helpottaa pähkäilyä viikonlopun sapuskoista) ja lista Onnin osaamista käskyista on työn alla. Uusi puhelin oli kyllä ihan kiva, varsinkin kun edellinen oli 5 vuotta vanha ja siitä putoili jo ruuveja. Radion kuuluvuus on tässä uudessa puhelimessa huomattavasti huonompi kuin vanhassa puhelimessa, mutta muuten se on kyllä ihan riittävän hyvä minulle. Puhelimella otettu kuva aamulenkillä lokakuussa.

N -Nyt nyppii

Jälleen kerran tuli se aika vuodesta kun Onni heitti kesäturkin (muovikassiin)... tai siis mä sen heitin. Tämä tarkoittaa siis sitä, että nypin Onnin päästä häntään. Onnin ennen nyppimisurakkaa Onni nyppimisen jälkeen... Malmikartanon jättärin riippuliitäjät oli mielenkiintoisempia kuin kameralle poseeraaminen. Viime keväänä nyppiminen meni paljon nopeammin mielestäni. Tänä vuonna se oli huomattavasti työläämpää. En tiedä onko Onni turkinlaatu pehmentynyt hormonikapseli takia vaiko häiritiskö minua vain Onnin levottomuus (pakko käydä ulkona 2 kertaa). Onnin turkki ei ainakaan ollut nyt yhtä karkea tai pitkä, kuin maaliskuussa. Tosin jouduin pesemään Onnin elokuun puolella, kun se silloin epilepsiakohtausten aikana pissas päällensä. Tämä tietenkin vaikuttaa turkin laatuun.... Mulla on kaksi trimmausveistä Marsin ja Pearsonin. Aikaisemmin tuo Mars oli parempi Onnin turkkiin, mutta nyt käytin vain ja ainoastaan Pearsonia. Pearson tuntui nyt paljon paremmalta kädessä ja Onn